Novas rum...










Specialbeställda docksägen som är en favorit!Leksaksmobil efter Nova.




Ha ha bilden e sne inte klockan...=)



Hej då! / Novis


Hittat fina kläder till kidsen...



Har shoppat lite nya kläder till kidsen....

Två kjolar till Novis, en Skinn och en Levis, sen ett underställ/dress i Paul frank
Bodys till Mille från Paul frank och Mini mate






Bollnäs/Orsa




Mille med mormor på Bollnäs camping...




Öjje vid Micke&Ingalills husvagn...


Micke&Mille vidf vår Pöklåda!=)...




Nova klättrar för fullt på klätterväggarna, lika som mamma gör hemma ibland!!=)



Ha ha ha småstegen!!




Sådan far sådan son...

Det var vår lilla tripp för i år!

Hemma igen...

Nu e vi hemma igen efter en tripp med pöklådan till Bollnäs sen orsa....besökte björnparken och softa på campingen, första kvällen var rätt kul, kändes som att vi var på en snabbvisit till Kristiania vi kom till campingen rätt sent men jag hade kollat 2h innan och det fanns 10 platser lediga, vi drog iväg och Ingalill & Micke hängde på, när vi kommer ner så är det fullt, Suck!! D dom kan erbjuda är en plats utan el, längst bort där man typ får bada hundar!!!=/...vi hade inget val, 140kr för den natten vilket också visar sig att vi inte vet hur vi får på gasolen i vår vagn, så det slutar med att vi alla sover i Micke & Ingalills vagn, oduschade, ingen borstade tänderna, ingen hade ström!! D e campa D!! Dagen efter fick vi toppenplatser!!


Kakeldags...

 Nu ska vi packa oss in i bilen hela the family och svira runt i alla kakelbutiker för att hitta kakel till köket och klinker till badrummet, lägger nog in en bild när vi e hemma igen för att visa dagens resultat!!

See ya!

Ny rubrik inom kort också!!....



Såg min rubrik och sidotext, dags att ändra tror ja, kan inte själv måste kontakta någon supersnille som gör d!!!=/

Flyttat in i huset....



Vi har flyttat in i huset....hur grymt som helst!!

Bilder på hela huset invändigt och utvändigt kommer inom kort......=D

Vardag igen...



Nu är man back in business!! Vardagen är tillbaka med vanliga rutiner men med en människa till i familjen, tänker ofta på hur lyckligt lottad man är just nu, tänk er: Nytt hus som ni själv ritat och bestämt allt till, en till familjemedlem så var så efterlängtad och just nu har inte jag o Öjje bråkat på länge.....Livet leker!!





Älskade Änglar!!....Mamma är tacksam att hon har er!

BB/Första mötet med Lillebror...



Ja dom var man på BB, allt fungerar bra Mille tar tutten och jag är rätt pigg, hade ingen bedövning alls men funkade kanon!
Nu väntar jag spänt på vad Nova hemma ska säga när hon får träffa sin efterlängtade lillebror för första gången, när jag ringde hem och berättade att bebis är ute och det blev en kille, skrattade hon sen hade hon sprungit runt till grannar och berättat att hon fått en lillebror 07:30 på morgonen, så söt hon e min pingla! Nova har hela tiden kallat magen för Lillsnorre, och nu var han här hennes egen lilla Lillsnorre!


Förlossningen....


Torsdagen 23 april har jag gått över 1 vecka och 2 dagar....jag är i huset och hjälper Öjje och johan så gott jag kan att kvistlacka taket...ganska kul att det sägs att förlossningen ikan sätta igång av att man arbetar uppåt med armarna...ex tapetsera, puitsa fönster...jag gick med en pensel och gnuggade taket.l...avbröt åkte till Barnmorskan på vanlig koll....hon sa att allt var som vanligt och jag fick tid att ringa till ultraljud för att eventuellt bli igångsatt om inte den lilla kikat ut inom 3dagar!.........åkte hem tänkte inget mera på det men ville verkligen inte bli igångsatt, varför?....jo för att jag vill att allt ska ske naturligt!
Vi gick och lade oss vid 24 tiden och 02:30 vaknar jag av att det trycker på som att jag inte kissat på länge, går upp på toa sen går och lägger mig....Mä det fortsätter kännas att det trycker på, tror d e foglossning, så jag stoppar en kudde mellan knäna och försöker somna om......03:00 trycker fortfarande på men har ändrat så det kommer var 10:de minut, väcker Öjje, och säger att det trycker på men inte gör speciellt ont....så fortsätter d till 04:00....då ringer jag in till förlossningen, dom säger att d e nog bara lite förvärkar men fortsätter d såhär ner till 5 min så kom in! Oki jag lägger på och det fortsätter neråt mellan minuterna...går och duschar, sminkar mig, plattar håret, packar väskan och ringer barnvakt....när jag sätter på mig skorna så är det 3 min mellan, Mamma är så nevös så hon ringer heeela tiden och Öjje börjar bli stressad, jag då, coolugn, vadå vi kommer bara få åka hem igen sa jag!!

Kommer in på förlossningen 05:00, blir lagd i ett rum för att kolla värkar och hjärtljud, vi blir lämnade där och hon säger att ja ni får ligga här i 20-30min, oki...det fortsätter komma värkar men inte speciellt ont......barnmorskan kommer tillbaka efter 20min och kollar på resultatet sen säger hon vi måste byta rum på en gång här blir det bebis snart!!!!!.....Shit d var nu d kom upp för mig att jag får inte åka hem igen nu....

Vi får ett förlossningsrum, dom kikar fall jag börjat öppna mig....oj säger barnmorskan du är 7cm öppen, du har gjort grovarbetet hemma du, jag? öh i sömnen eller tänker jag för jag har ju inte haft så ont!Dags att byta till snygga rocken och heta trosorna med LILLA bindan....ha ha utifall vattnet skulle gå!.....

Sen går allt fort.......07:30 är Cleo Mille Levis Nordh född, en riktigt Guldklimp på 3934gram och 52cm lång med Tokmycke hår som är Guldfärgat...Kotten döptes han till på förlossningen!!



Välkommen till oss vår Älskade son!

Mitt i allt är man Gravid!


Efter att vi hade försökt ca 6 månader visade det positivt på stickan, jag har mått bra även denna graviditet, men gått upp enormt mycket 26kilo slutade allt på!....Ha ha ganska komiskt att man väger mer än sin sambo, har jag aldrig gjort förut!! har kunnat hota honom med att lyda mig, annars sätter jag mig på han!!!Fungerat hur bra som helst!!=D
När jag väntade Nova så var jag hemma, slappade och bara var gravid, hon kom 2 veckor tidigt, denna gång har det var fullt ös ända fram till förlossning.
Jag arbetade fullt ända fram till v.38, sen arbetade jag halvdag och sen några timmar på slutet, på övertiden var jag kanske in då och då kollade mailen ringde några kunder.......10 dagar på övertid sen behaga den lilla att kika ut!

Här kommer några bilder från graviditeten! Enjoy!!!


Vecka.26


Vecka.26


Vecka.26


Vecka.33


Vecka.34


Vecka.36


Pärlan & Jaah (Vecka.36)


Vecka.37




vecka.38


Vecka.41+3 dagar (2,5 timme innan den kikade ut!)


41+3dagar


Sista gången Novis krama magen....sen sa hon vi ses snart bebis!!...

Vagnen Bugaboo

Vi bestämde oss för att testa Bugaboo....jag kan verkligen rekomendera denna helnöjd med allt!! Till Nova hade jag 7st olika vagnar, jag köpte ny sålde, köpte ny sålde osv...men den här kommer jag nog inte att sälja, GRYM vagn!!!











Prislapp med tillbehör: Skötväska & Vinterhjul 10 000:-


Garagebygge








Forts av Byggandet


Mitt & Öjjes Sovrum


Köket


Min stora Hall!


Tv-rummet


Framsidan


Baksidan



Tomten


Tomten är 1318m2 stor med indraget el/vatten, Prislapp 850 000:-, vi har sedan själva röjt, kapat och tagit reda på all sly, fram till juli/augusti 2008, då kom grävaren dit och började plana ut och fylla på med massor.








Bättre sent än aldrig!!



Jag har under 6 månaders tid försökt att skapa en blogg, vill vill men tiden har inte funnits, därför tänker jag nu backa tiden i 3 månader för att kunna berätta om 2st stora och underbara händelser jag varit med om!!

RSS 2.0