Suprisecarro....d e ja D!!=D


Eftersom vi slitit så hårt med allt som ska göras senaste året, månaderna, veckorna, dagarna, timmarna, minuter och sekunder, så tyckte jag att d var dags för romantisering på hög nivå.....
Jag hade fixat barnvakt på lördagsmorgon, Mamma kom med tåget från Bollnäs, jag bad Öjje hämta henne, under tiden så packade jag hans väska och min (gissa om d var stressigt =D), sen ringde jag till han och undrade om vi skulle passa på att åka till Valbo o shoppa julklappar när ändå mamma var här, så när dom kom tillbaka så smög jag ut med våra väskor, sen sa vi hej då, han undrade var d var på g, eftersom d lät på mig som att vi inte skulle komma hem på eftermiddagen!!!ha ha ha....sen åkte vi o istället för att svänga av mot valbo så åkte vi mot Stockholm......
han ba: vart ska vi?.....
jag: D börjar på U
han: Uppsala....
jag: nä Ul...
han: aldrig då vänder ja, jag tänker inte åka till Ullared på såhär kort tid!!!
ha ha ha.....han trodde d tills vi kom in i stockholm, då sa jag att vi skulle gå på stan o shoppa lite för att bara vara, men sen gick jag o checkade in på ett tokfint hotell: Clarion hotel sign......ett superfint rum på 9:nde våningen med panormafönster ut över stockholm, Fruktbricka o allt på rummet...D ni!=) Jag berättade att vi skulle på stan men måste vara hemma till 5 för jag har bokat bord kl 19:00, väl på hotellet och efter vi snyggat till oss, så hoppade vi in i taxin, sen åkte vi till Hovet , Takida spelade på Hovet o d e ju ett av banden Öjje lyssnar på så mycke att Nova kan texterna!!!!

Så d blev suprise efter suprise hela tiden!!Skitkul o skitnyttigt!!

Så bara så ni vet nu är vu NYKÄRA igen da!!!!!!!





Kolla, dethär lilla glas vinet kosta 70 SPÄNN!!!!!







 



Love Caroline


Go middag....=)



En helt ny caroline skriver i bloggen ida1=D....En brunhårig, med bruna liser, som väger ett kilo lättare och som inte är stressad alls o som inte har något speciellt att göra!!!Helt otroligt, ni anar inte vilken jävla bergssten som försvunnit från mig!!!Yiihhaaa, livet e verkligen på topp nu!!

Bye bye Blondie.....



Just ja, jag glömde berätta att imorgn hos frissan så blir ja mörk!! Trött på min lortiga utväxt nu + att håret e ju svintotuss ever!!!

Så nästa foto e ja tokmörk, brun utan sol ida va!!;-)

...snart så!=)


Go kväll alla roliga levande varelser som kikat in på min blogg!=) Jag e int död, ja bara har hur mycke som helst att göra, se listan här nere, jag betar av den för fullt! Ganska skönt att få allt detta fixat nu, man drar jämt ut på saker, efter värdering av huset på fredag så ska vi slaaaaaaaaaaappa!! Minst 2 helger.....Min flört fyller ju år på måndag så vi ska ha kalas på fredag efter 16:00.....Blodpussing & Lingonsylt ska vi bjuda på! Ha ha ha.....Muuuums!....jag har gjort en liten suprise till Öjje....men eftersom han e in ibland o kikar på bloggen (tror ja) så kan ja int avslöja något....men har sagt bort mig minst 3ggr, antingen så fattar han noll eller så lurar han mig!!Hmm....

Jag har insett att jag kommer inte hinna putsa alla 20st fönster innan fredag, eftersom jag ska till frissan imorgon, fixa naglarna på torsdag sen till Novas dagis och ha pyssel....så jag ringde en städfirma, asbilligt nu när man få drar på bort för hushållsnära tjänster, max 500kr för heeela huset! D slog vi till på, 13:00 är dom här imorgon!

Annars har jag hunnit gjort följande:


Jo gå ner 7kg
Måla brädor till två st hemmagjorda hyllor
Måla öppna spisen vit
Måla taklistor inne på stora toaletten
Putsa alla (jättemånga) fönster
Fixa draperi i tvättstugan
Fixa spetsgardiner i datarummet till min hemmagjorda bokhylla
Möblera om i datarummet och byta skrivbord
Sätta upp väggtext
Fixa en ny datastol
Sätta upp tavellistor
Fixa foton

Fixa lampskärm
Fixa taklampor 4st!!!=/
Fixa barstolar
Fixa nya matstolar
Fixa golvlist runt öppna spisen
klinka klar i tvättstugan (jätteliten bit typ bara 1cm bred och 30cm lång)
Fixa socklar i köket
Fixa klart Novas dockskåp
Möblera / Sortera samt ställa in skrivbord till Nova
Fixa klart Milles rum
Fixa toaspegel
Sätta upp toalampa
Städa på tomten
ASstorstäda huset
Rensa bord så allt e stilrent!!!!!!!!!


Va!
Nu blev ni allt impad!=D.....resten skall fixas innan fredag! + att jag ska som sagt till frissan, fixa naglarna, ta spruta på mig & på Nova, göra färdigt inför kalas, ner på stn o köpa present till öjje!!!Undrar om detta verkligen går hur än man gör!!!

Nu då? Andra avenyn + 2 tunna mackor med majonäs, & ägg på!!

Natti Natti.....


Go kväll...



Ja som ni märker så e kl över 23 o här sitter ja o kör ratatatatataaaa på tangentbordet fast jag borde SOVA!!
Vi har så mycket att göra så inatt kunde jag inte sova!!=/ 02:10 var Big mama fortf vaken=(....kan någon typ slita mig härifrån ta mig på en resa o fixa allt som ska göras här hemma??, Kom igen nu va lite Bussig!!!!

Vad ska göras då:

Jo gå ner 7kg
Måla brädor till två st hemmagjorda hyllor
Måla öppna spisen vit
Måla taklistor inne på stora toaletten
Putsa alla (jättemånga) fönster
Fixa draperi i tvättstugan
Fixa spetsgardiner i datarummet till min hemmagjorda bokhylla
Möblera om i datarummet och byta skrivbord
Sätta upp väggtext
Fixa en ny datastol
Sätta upp tavellistor
Fixa foton
Fixa lampskärm
Fixa taklampor 4st!!!=/
Fixa barstolar
Fixa nya matstolar
Fixa golvlist runt öppna spisen
klinka klar i tvättstugan (jätteliten bit typ bara 1cm bred och 30cm lång)
Fixa socklar i köket
Fixa klart Novas dockskåp
Möblera / Sortera samt ställa in skrivbord till Nova
Fixa klart Milles rum
Fixa toaspegel
Sätta upp toalampa
Städa på tomten
ASstorstäda huset
Rensa bord så allt e stilrent!!!!!!!!!

Allt detta ska vi hinna till fredagen 27 november kl 13:30, för då kommer dom och värderar vårt palats!!Så vi har inget val, allt ska ordnas så e d ba!!!!

Så till alla vänner, förlåt om jag e okontaktbar, inte messar, ringer eller syns på stan.....sen vi flyttade in 30juni o fram till 27 november har vi haft  och har fullt upp!!!!

Ni vet att jag både saknar o Löööövar er!!!

(Förresten har ja int tappat mina 7segaråttkilon efter denhär listan, måste ja fan ha nå fel)=D



Gnatt mina Kära...

Hemska Dag, allt är Jasons fel!!!!!!!

Spolar man tillbaka typ 12 år, när jag satt hemma o brorsan typ tvingade mig kolla på Fredagen 13:de med Jason.....Buuuhhöö ja får seriöst rysningar!!fter d fick jag Jasonskräck, jag var skiträdd att han skulle dyka upp, när som helst hemma i mitt rum, när jag var ute o gick, fan överallt!!!Ända sedan dess så gillar inte ja denna dag, tänk va en film kan sätta spår!!!=/.....så denna dag e otursdagar så e d ba:


Ovad har hänt ida då?Jo: Mille sover nästan alltid i sin säng, men han vaknade igår när vi gick o la oss o låg o snattra, så jag lyfte över honom....vad vaknade vi till imorse tro? Pang, fan ja flög upp o skrek åt öjje, han har ramlat ner sen ser man nere vid fotändan på golvet ligger tufsen och gnyr!!Stackars liten!!!


Mn d gav han igen med att: Jag bytte blöja, tyckte skulle få vädra sig lite och satte honom vid hans lekgym, jag gick till diskbänken tog soporna och knöt ihop dom, på väg mot dörren känner jag Världens Bajslukt, dum som man e så tänkte ja, men gud va fisken luktar bajs i soporna, efter jag slängt soporna o kommer in igen får jag se att Mille har bajsat världens koblaja, alltså vi pratar ingen bäbislass nu han har dessutom smetat in hela sig själv som en hudlotion typ...seriöst d var bajs överallt, hela ungen, leksaker, lekgymmet, sen har han ålat runt i bajset, så d var stora ränder, spår, stigar eller va jag ska kalla d efter han!!!D var ju en fin fortsättning på denna fantastiska dag....

Sen då, jo då hämtar man posten och vad får man en Sopparäkning på 3500spänn!!!???Hallå jävlaskitföretag, fattar dom inte att d e Jul snart!!!=/


Nä nu lägger jag ner denhär dagen totalt o låtsas att det är morgondag, trots att d luktar Bajs fortfarande i heeeela huset!!

Ciao bella!!

//BajsTorkan...

Dubbelt så bra!!=)



Ha ha ha hör o häpna jag gorma o skrek över att bara gått ner 1 sketet kilo, men nu ni har jag gått ner dubbelt så mycke...hela 2kilo!!!D ni, d e inte mycke men d e duuuuubbbbeeelllt så mycke!HA!!

/Bigbaraboom

Hemma igen...efter tripp till Bollan!!=)



Även om d e rätt skönt o släppa allt o åka hem till bollnäs....så efter 4 dagar e d ruggigt skönt o krypa ner i sin egen säng!!Min andra halva är hemma igen, Yihaaa! Men min Pärla e kvar i Bollnäs, hon ville ha semester från oss till på lördag!!Ha ha ha sötingen da!!...

/Big Mama...

Dåligt samvete mot mig själv, går d?



Jag måste dra ett inlägg o berätta att jag var nog lite hård mot mig själv gällande min Svllstande graviditet!! När ja läste mitt inlägg igårkväll så fick jag se en flåttig, svullen o gravid kossa sitta o svulla i sig allt hon kommer åt, förresten liggandes i soffan!!!Så var d faktiskt inte....Nog för man stoppar i sig ett o annat Gotta, men jag v ar ute o gick då o då, jag klev upp varje morgon gjorde klar Novis, skjutsade henne till dagis , sen ner på söder parkera bilen, gick 10 minuter till arbetet (dessa tio minter på övertid med Milles huvud hängandes mellan bena, kan nog jämnföras med att en karl har en apelsin i röven o ska springa tjejmilen), jag jobbade heltid sen 10 minuter tillbaka till bilen, hämta Novis, sen hem laga mat, packa väskor, Natta Pärlan, varje måndag barngympa....o så höll ja på...även när ja var höggravid plus att jag packade ner heeela lägenheten inför flytten också!!!!!!!Så denhär Graviditeten gjorde ja Nästan vad ja kunde för att inte vara alltför onyttig!!SÅ nu känns D mycke bättre.....

Peace Caroline...


Simsalabim Gravidkilon försvinn!!!!=/



Ja precis som min överskrift så börjar jag nu tröttna på min kilon som hänger efter mig hela tiden, släpandes bak i röven, hängandes på sidorna som pizzadegen som jäst över....men d e så lätt att skylla på att man nyligen varit gravid, vilket innebar att man kunde äta vad man ville, för vadå man e ju gravid, just D, vad resulterade d i, Jo att Caroline Nordh gick upp 26kilo med Mille!!=/....

Men nu är jag less jag har 9 kg kvar och har börjat med GI-metoden, vilket innebär att jag äter nästan inga kolhydrater...Andra jag vet som käkat efter detta har först rasat typ 3-6kg sen planat ut med typ 1-2 kg i månaden....men int ja e: Jag har ätit i 2,5vecka och bara gått ner 1 jävla kg!!!!!Kan ni förstå?jag har inte ätit Godis på 2,5vecka, inte druckit något annat än vatten i 2,5vecka, och ätit bara sallad till, korven, köttet, eller vad ja nu ätit och bara gått ner 1 sketet kilo!!!Jag e så less!!.....Men ska jag vara ärlig så har kroppen ändas lite, känner mig smalare och kläder sitter bättre, men vadå tyvärr så stirrar man sig blind på vågen! Har lovat mig själv att ge det 6 veckor, vill se lite mera resultat TACK!!

Före                    Efter-JA Tack!!=)
 

Dockskåpsrenovering!



Jag köpte ett gammalt barbiedockskåp till Nova för 300kr.....som jag nu ska fixa till så att det blir fint.

Kika på förebilden tänk er att också balkongen var snorgrön ocyh grindarna nedtill träfärgade...




efterbild kommer inom kort...hoppas ja!=)

Farsdagsdrama...



Glömde o skriva imorse o berätta om Novas sureri! Hon berättar jämt vad man ska få i paket innan man hinner ens få paketet...Öjje hade sagt åt henne att hålla tyst om min present när ja fyllde år, så kom hon till mig o sa:Mamma denhär gången tänker jag inte berätta att du ska få en cykel i present för d har ja lovat pappa!!!!Gissa om man garva???A d gjorde man!!Så nu till Farsdag hade jag sagt att pappa skulle få en ljudbok och en pruttlera, eftersom Deon såg ut som hennes pruttlera på formen!När vi låg i sängen så säger Nova en ledtråd till Öjje att: jag har en sån fast en rosa o den börjar på P...Öjje drog till med Pruttlera eftersom han trodde d var ett skämt o hon lös upp som en sol och skrek JAAAA d e rätt!!!Sen öppnar hon den o d lilla glada morgonansiktet förvandlasdes snabbt till en argsint unge o började gorma att d e fult o ljuga och att hon sett fram emot att pappa skulle få en pruttlera....Ha ha ha ja d e fult att ljuga men d var en vit lögn, vilket fick påföljden att: Mamma vad är en vit lögn?....snark suck faaan skulle man gjort då???!!!!Tur att dom små liven glömmer snabbt!!=)

Ljugande Morschaan!


Männen med stort P:s dag ida!!!

                                  

Grattis tll alla Braiga Pappor idag, men extra Grattis till dom två absolut Bästa Papporna: Min o mina barns!
Pöss Pappsen!!

Jag, Nova o Mille klev upp vid 8:00 idag...gjorde ordning kaffe, glögg, pepparkakor, Novas Tokfina teckningar, tidningen o två presenter!

VA!! Vilken Farsdag man kan nog inte få bättre, gammal traditionell Farsdag!

  

Presenterna blev  en skiva och en Gant deo!

 

Sen självlart körde jag även en Fin annons i tidningen även i år:

Vår Bästa!
Såhär Glad blir vi när vår Pappa kommer hem! Tack för att du finns Världens Bästa Pappa!
Nova & Mille!


/Big Mama...




RSS 2.0