Freeeedag Yihaaa...



Hur underbart som helst med fredag, massa glada människor på veckans bästa dag!!=)
I vår familj så var ALLA uppe med Tuppen, man hade liksom inget val....fullt ös på båda vilddjuren!!

Bilden ljuger såhär lugnt o mysigt har det inte varit på morgonen!=)



Idag ska jag byta en persienn som var fel i stl, alla andra 4 är uppe o jag blev asnöjd!






Har också hunnit med att kasta ut mina julenar som jag hade i varje fönster o satt i vårens småpärlor, skitsöta småttingar!


Jag har köpt barstolar på rean som jag ska slipa och börja måla i helgen så vi kan inviga dom kanske nästa helg!=)...jag har sålt min älskade kökslampa också eftersom jag har beställt 2st nya, så jag la ut den på tradera o fick nästan ihop till dom två nya!!Vi har också reklamerat alla våra 8st stolar i köket, så istället för nya så köpte jag till 4st av våra gamla stolar, dom e vi riktigt nöjd med, nästa fredag skulle stolarna komma!=)
(stolarna i bakgrunden ska tillbaks!=)

Morgonbygge...just nu!

Nu ska jag iväg o göra frulle....

See ya!



Så stolt ja e....



Idag har jag varit på föräldrarmöte över Nova, hon fick bara massa beröm, gud vad man blir stolt när dom visar hennes teckningar och hennes pyssel,. man blir alldeles glad o känner men söting vad hon kan!
Tydligen hade dom gjort ett test på alla 5-åringar....ett test som var uppbyggt som en bok: från sidan 1 o uppåt så blev det svårare o svårare för varje sida, detta test var för barn fyllda 6år....i höstas så plockade dom ett test från sidan 29 i boken o gav Nova, Å hon klara det galant.....En av hennes egenskap var att hon är envis, men på ett bra sett, hon står på sig o säger vad hon tycker o vill rakt ut, o d tycker jag e skitbra i dagens samhälle så d tänker jag inte ta ifrån henne alls, även om d kanske ibland blir fel!! En annan egenskap var att dom tycker hon e Lillgammal att hon vet mycket o kan många ord...Åhh d känner vi allt igen, kanske beror på att eftersom Öjje jobbar borta så bollar jag allt med henne som man i vanliga fall bollar med han, typ: vad tycker du ska vi ha denhär blomman här eller där? Åhh nu måste jag betala räkningar, suck....ja ibland får man äta upp det också.....

Nova frågade sin mormor:
Du mormor gillar du räkningar?
Mormor: Näe fy d gör jag inte!
Nova: Men gör som mamma då, hon slänger dom!!

ha ha ha hur låter int d?=)....o d kan vara av en enkel sak som när hon ropar på mig så har jag sagt, jag kommer jag ska bara slänga räkningar!

Nova är väldigt frispråkig hon säger vad hon tycker rakt ut!Man vet verkligen aldrig vad som kommer ur henne....
När hon en gång var i Bollnäs hos sin mormor så fick hon öronvärk så mormor skulle följa med henne till doktorn helst plötsligt så säger hon till doktorn:

Vet du min mamma&Pappa brukar tvinga mig lukta dom under armen!
Doktorn: Oj då luktar d gott då?
Nova: Näe det luktar skitilla!
Doktorn: Hälsa mamma&pappa att dom får köpa deo då!

Novas mormor höll på dö av pinsamhet, .....o jag också fast jag inte var med!!=/....man brukar säga att av fyllon o småbarn får man alltid veta sanningen, men inte denna gång o många andra gånger heller, inte av min dotter ialf!=)





Dagens Miss står jag för!!!!



Hallå! Min bästa Malin mallan Larsson har tydligen haft en blogg sen augusti som jag aldrig sett, inte har hon sagt nå om den heller, hallå!!!!!!?Hon e ju så grym så kila in på hennes blogg Malinastyle o kika!!

Puss på re Gumsan...<3


1 dag kvar...

Japp sen e han hemma, the man!=).....veckorna går riktigt fort nu fast jag bara är hemma, tycker Öjje bara hinner åka sen e han hemma igen, d e faktiskt skönt att vara ifrån varandra så man hinner sakna o komma från varandra lite men jag riktigt avskyr när han åker, han väcker mig alltid och säger hej då, då börjar min hjärna fantisera om allt som kan hända när han åker vid 04:00 på morgonen, så då e jag vaken till sju när han ringer o säger att han e framme.....nu har vi bestämt att vi säger Hej då på kvällen istället så jag får sova, kan ju säga att det första jag gör när jag vaknar är o kollar om jag fått mitt mess: Framme Älskling puss puss.....fan va nojig jag har blivit över sådana saker!!Men kanske e Kärlek <3

Bilstolen blev såld, så nu har man 800kr extra på fickan!=)....annars har jag ringt dig Kristina på direkten =)

Nu väntar Ägg o majonäsmacka o Andra avenyn....myspys för mäg da!

Natti Natti Rockstars!!

Onsdagskul.....



Idag skulle jag egentligen varit o lunchat med Mallan, men Mille e askass i magen, började igår o d e grynigt så antar att dom små risgrynen i munnen e på G nu! Smulan e på dagis så vad ska man hitt på då?
Jag skulle behöva storstäda hela huset egentligen, men hur kul e d då? Inte går d o gå ut heller för d toksnöar....

Har satt ut Milles bilbarnstol på blocket (babyskyddet i annons) igår och idag kl 17 kommer det ett par o kikar, så kanske man tjänar in 800rikstaler på den, Hoppas ialf! Känns lite tråkigt osså för nu e han verkligen ingen bebis längre!=(...Storkillen som snart får tanssingar!=)

Jag är i valet o kvalet på att bli mörk, e assugen men samtidigt så kanske jag vill bli ljus igen o då tar d sån tid om jag blir mörk nu, vad tycker ni?

Ljus Brun eller Mörkbrun?






Har massa besökare nu så hjälp mig nu, säg vad ni tycker!=)..........


...6 bast...vad säger man=)



Snart e Novas dag här, hon blir ju 6 år 2 mars, om jag tänker mig in i det, att jag har en dotter som är 6år, d är då det kommer upp för en att man e rätt gammal!!=/...skit i mig nu, vi funderar på att ge Nova en ny Cykel i present eller en Ny säng....D e ju säker roligare att få en cykel men hur kul e d att den ska stå i garaget tills d är cykelväder....en ny säng nämnde jag för henne o hon blev bra stolt, så d e också ett alternativ...sen behöver hon en egen väckarklocka o väggklocka eftersom hon e mitt uppe i att lära sig klockan nu! O tänker ja efter så måste hon ha ny cykel ialf, så köper vi säng o klockor nu så får hon ju ailf en ny cykel till sommaren!!!Hmmm.....känns som att jag vill att det ska regna pengar imorgon!!=).....Cykeln kostar med hjälm o lås 3400kr sängstommen 2000kr madrass säkert 1200 o klocka 200 så samma pengar vad vi än väljer!!

jaja får tänka på d under veckan....

Nu ska jag snart krypa ner o kolla i Bästa tidningen ever! Vakre hjem o interiør! Love it....så himlans fina saker i den med lite högt pris 69kr, sen så väntar ju Paradise hotel osså, synd att Stefan åkte igår så trevligt när han o Erika liggerloss då o då!=)

Puss o Gnatt....see ya!






...Toktisdag...



Idag har Novis varit på Dagis och åkt Längdskidor medan jag o Mille har sålt saker på tradera och lekt med Emelie (öjjes lillesyrra).....Har äntligen köpt persienner till tv-rummet så slipper vi ha sådan insyn...vill ju ha lite privatliv!=)....d blev svarta i tyg, riktigt snygga, bild kommer efter att mästerkillen min fixat upp dem så kanske fredagkväll!=)

Gud va tiden går fort med Mille Pille, han blev 9 månader i söndags o e en riktigt stor kille, han kan d mesta han:

D märks så himla väl vad dom utvecklas snabbare när dom har syskon:

Han satt vid 5 månaders ålder, han ålade sig fram vid 5 månaders ålder, han började resa sig upp mot saker vid 7-8 månaders ålder, han äter själv med händerna....men inga tanssingar ännu, dom spar vi på!;-)

Ikväll badade jag o d Storälskar jag!=)





Puss på dig mitt <3




Familjen annorlunda......Hmm?



Jag o min heting hade en pratstund igår om att skaffa flera kidz,. jag känner att ja vill nog ha en till, jag vill ha mera medan han känner sig toknöjd, hur gör djur?.......Visst jag köper hans argument:

Vi kommer inte ha ett sånt fint datarum utan måste göra om d till barnrum, ok!
Vi måste köpa ny större bil, ok!
Vi kommer inte ha råd att göra allt man gör idag, nja ok!
Vi kan få ett kolikbarn då måste ja flytta (öjje), ej ok!
Vi kan faktiskt vara dom föräldrar som blir utvalda att få ett handikappat barn, vilket gör att vår tid till Mille o Nova kommer försvinna, ok!

Vad har du för argument säger han!, Vad ska jag säga:

Vet du hur Underbart det är att krysta ut en bebis?
Vet du hur Underbart d är o vara vaken heeela nätterna i början?
Vet du hur Underbart d är att ha ett Underliv som ser ut som värsta delen av Irak?
Vi får ju ännu mera kärlek från ett till litet mirakel?

Hallå, vad har jag o komma med liksom??...nej jag är kluven för visst jag känner att det blir liksom alltid en över om man har 3st barn, o visst det kommer bli astrångt i våra bilar...men samtidigt så älskar jag verkligen att leva med och omkring mina barn, det gör nog alla men det är bara så att jag blir nästan aldrig less......d händer men ärligt sällan! Tycker om när det är livat omkring mig medan Öjje e 29 bast o vill ha lugn o ro!!!, Hallå hur ska vi kunna leva livet tillsammans jag är som en virvelvind o han e fan inte ens som furuviks minsta barnkarusell!!!Vadå lugn o ro? Skulle vi få en till så när jag är 45år så e Nova nästan 25år Mille 20år o minsting 17år.....hallå vi har ju värsta livet framför oss då, kan resa, kan ligga, kan göra vad vi vill från dag till dag!!!!


  ....våra Bästa ♥


Puss & Kram...



Go morron...

 
Har inte uppdaterat så himla mycket i veckan, för jag har varit i Bollnäs, åkte i måndags o kom hem igår, skönt o vara där lite då o då, men jag skulle inte vilja bo där igen!!Men som sagt mysigt o åka upp!
Novis stannade kvar till lördagen så nu har jag ingen Pingla hemma som snattrar hela tiden!=/
Igår när Öjje kom hem så åkte vi o storhandlade, var länge sen vi gjorde det nu så summan blev: 2429,50kr, vi ska kolla denna månad hur mycket pengar vi lägger på mat!=)

Såhär ser det ut i våra lådor nu!!=) Tvärfullt!=)
       ....intressant va!;-)

Jag började i söndags igen med min diet, känner mig redan lite lättare med tanke på att jag gick upp igen nu när jag hade uppehåll på 3 veckor, så nu e man back in äggomelett o bacon!Yihhaaa.....NOT, jag har inte alls samma motivation denna gång, men ska kämpa på!=)

Idag då Tokhärlig Freeeeedag, har hunnit med att tvätta på morgonen och nu ska jag sortera vårt pappersskår som hela tiden blir en katastrof, sen ska vi ta oss till lite affärer o kanske om vi har tid (lust) återvinningen!

Hoppas ni får Världens Bästa Helg!!

See ya!

Söderhamn....o Bästa Mormor!



Idag blir det Söderhamn en snabbis, Mamsen ska lämna in bilen o jag vill in o kika i en affär som har lite möbler o annat smått o gott!=)

Igår var vi till min mormor...när hon fyllde 79år 6 januari så hade jag gjort en fotobok på kidzen till henne på 150sidor, men den var försenad så igår kom den, hon blev riktigt nöjd....vi var där i hela dagen ända till 18 på kvällen o hon var så nöjd! D e så tråkigt för hon har börjat prata att hon inte kommer leva så länge till, att hon inte vill försvinna bort från oss alla....o man säger att: när äldre har börjat prata så, så känner dom på sig att d e så! Jag hoppas verkligen dom/hon har fel, vad ska jag göra utan min mormor?Hon har ju alltid funnits där!!Hon är dessutom den bästa mormorn som finns!! Älskar dig mormor! ♥

Puss & Kram


...Go morron...

...nananananana vilken toppendag dethär kommer bli!!=) Vi ska på kalas o smaska smörgåstårta!Yihaaaa...Öjje ser fortfarande ut som sju svåra år av ögoninflamationen!!!=(

Hör sen....

See ya!


Nattuggla ever...o 1000spänn extra på fickan...$=)

Jämt ska vi vara uppe så sent, typ 24:00 e ingen tid alls för oss e alltid uppe till typ två o sen e man som slaktet på morgonen!!=/...Har städat undan julen, nästan allt e borta!=(, sen var vi in o lekte lite på Unibet...1000spänn i vinst!KATSHING!!$

Sweet kom hem ida från jobb o såg ut som en mullvad i ögonen, Mille har smittat han med ögonklamme!Stackars my boys...=( Krya på er hälsning kommer här!!

Vi har haft fredagsmys med massa mat o Godis o Novis har haft kompis här...kusin Josefine!

Nu ska vi kika på en film...Natti Natti Nötter ♥

...Nu e d fredagsmys, hoppas grannen int stör...;-)

Städa städa städa...
Vi ska städa hela huset vi ska fånga alla lusen inför stora fredagsmyset så ska vi tända ljuset...(mössesns julafton i melodi)=)

Fetstora sparken till Världsbästa Mallan...=)

Här kommer kanske Världens största Lyckospark till Malin snyggmallan Biffen Larsson, jag vill se 6 siffrigt på tavlan, knäpp kort o skicka till mig 16:01!=)....Linda kanske har kört taktik!:-)...E ju vi int så bra på du vet!!=)

Hej vad det går mellan pattar o lår, 4 timmar kvar, se till o sälj som man ska,  helst d dubbla sen kan du slicka klubba, sen kan du fira med hål i väggen, slaska på johan så det hänger i skägget...Tjofadderittan nån blir tagen på fittan!!Du vet va jag menar Wingy!;-)


Lycka Lycka Lycka.......till dig från mig!

Pussi Pussi Lover!=)

Vardag....

Ja nu är julen över all ledighet slut o vardagen is back, nu står det int på förrän juag börjar arbeta igen!=/...Nova går sin första dag på länge nu, sist hon var på dagis var 17december!! Hon var lite sådär imorse...Öjje har inte jobbat sen 22december och idag var det hans första...han tyckte nog också att det var sådär...Undra hur jag kommer känna mig min första dag med tanke på att jag inte jobbat sen april-09....

Idag ska jag ha en softardag inget speciellt måstegöra, men imorgon ska vi städa ut julen, så himla sorgligt, vänta ett helt år för att få det så varmt o mycigt igen!! Miss you Christmas!!=(

Blev inga naglar igår heller bara för jag är så snurrig i hjärnan o dubbelbokat, men en ny bilbarnstol blev det...sen fick Nova sin present för sitt Godisuppehåll...

Jag bara nämnde för henne i sept: om du inte äter godis fram till jul förutom på kalas så får du en ny Dockvagn, hon ba: JAAAA! sen höll hon såg men dagen innan julafton när hon skulle välja ut vagn så tvekar hon, så igår bestämde hon sig, en Rosa (ovanligt...NOT) kombivagn från BRIO!

 

Om hon håller uppe till sommaren vill hon ha en Data eller TV!=)...hahaha ingen prisskillnad heller=)

Näe nu ska jag byta blöja o småplocka lite....

 

Ha en Toppendag...Ni på jobbet: Skickar med en varsin Säljspark till er!!=) O har ni sålt dåligt så tänk: D e luuungt d e ju ba Torsdag!!Pussilusski Bimbos...=)

Love Carro


Go morron...

Säger jag kl 12:00, jag fick sovmorgon idag o sov till 11!Yiiihaaa, när jag kom upp hade Novis o Öjje bakat scones hällt upp te, Åh d var så sweet! D e kärlek d!;-)

Jag o Nova har hunnit leka gömma nyckel ett x antal ggr också, d är typiskt familjelivet d, spelar ingen roll hur än trött/nyvaken man är när du väl är uppe är det fullt ös från första stund....=)

Idag är det Öjjes sista lediga dag, sen är det tillbaks till vardagen igen...=( kommer bli tomt på kvällarna igen, speciellt när mna har varit tillsammans sedan 23dec!!

Nä nu måste jag gå o kasta av mig morgonrocken o svira om till kläder så vi kommer ut lite innan jag ska iväg o fixa naglarna!

Ha d Toppen...

Bilbarnstol på G...



D e dags för mille att få byta stol, han sitter nertryckt med overall o hela kittet i denna lilla stol....Men stol nr 2, e ju skitdyr, allt från 2495-3495kr men o andra sidan e d ju säkerheten som spelar roll...vi bestämde oss för att pröva Graco denna gång modell Cosmic Comfort S, o som vanligt så prutade man ner den 700kr...så 2495kr istället 3195kr...Imorgon ska vi nog hämta den!=)




Annars så har vi varit ute och åkt pulka o spark idag så nu känner man sig som Agda 97 efter en sparktur!!!=)
Juvelerna sover, öjje rensar kylskåpet o som igår så väntar Paradise Hotel, varm Oboy med Mackor med ost o kaviar på för mig....Åh så gott så det bara knullar i mun!!!

See ya...


...Bollnästripp...o...tillbaks igen...

Äntligen blev vår tripp till Bollnäs av, vi åkte igår, först hälsade vi på Ingalill&Micke (Min moster o hennes Lööv) där käkade vi, sen vidare till Mamsen dit kom Lillebror Robin hans Pingla Frida o Gofisen Kevin....vi snattarde åt pizza (igen....hell m min diet =), vi dippade massa grönsakern o spelade spel (med andra ord) d var riktigt kul, vi spelade om o om igen på slutet började Öjje o Robin spela om att dom skulle äta massa snuskiga musslor o en gammal räka som såg svettig ut....Kul va d ialf o när dom åkte var kl 04:30...Tur att man har Världens Bästa Mamma som tog Kidzen imorse!=)

Idag har vi varit till min mormor o morfar o käkat mat sen åkte vi till Pappa o Anna o fikade o nu ikväll vid nio var vi hemma igen! Juvelerna sover, Öjje lirar hockey o hos mig härjar Paradise hotel!=)

See ya...


....Rysk svettig kärring....o Lördagsmys....


Tjohoo! Jag e mycke bättre ida,Jag e Kalasfrisk,  imorse lekte jag barbie med Nova och fick känna en sur äcklig stank....det var under min ena arm som d lukta....fy fan, riktig svettlukt sån som man kan tänka sig att en rysk arbetarkärring har!!!Bläää för mig, hoppade direkt in i duschen.....sen tog jag Nova o Mille en promenad....kallt burr -17grader så blev bara en kortis!
.....ja-tack!=)


Vi var Toksugna på Pizza, trots att det senaste dygnet som kommit upp sett ut som just D!=) Jag ratta iväg o lånade 3st filmer sen hämtade jag upp pizza på vägen hem...smaka hur gått som helst o alla vi har fått behållt det!
...Åhh fy faan va götta d va....åt typ upp allt!!=)



Så kvällen ser ut att bli rätt lugn.....Majsvälling till Mille, Barbiefilm till Novis, Hottiefilm där dom besöker Playboy Mansion till Sweetie o ja då? Jag fick en action med Steven Seagal o en skvallertidning! Så int så dum lördag ialf!!
  

 

Va ni ser ju vilken Familjekväll ja skapat!!
Så nu ska vi bara Enjoy:a!!

 /Pussi Pussi


Vad en Caroline önskar sig ida....



Här är massa fina saker som ja vill ha:


Skor 799:-


Kofta 399kr


Linne 399kr

Jeans/leggins 359kr


Kan ju fortsätta hur länge som helst!!!!=).......men blir inget nytt förrän jag e nere på min normalvikt igen!!=)


Tack tack alla ni för fina kommentarer.....

Kan ju berätta inge bättre här int, nu e Öjje o Novis o Mille sjuka också.....seriöst!!!!!:Hur fan kan vi bli sjuka alla fyra på samma dag??...Ja ja bara torka, torka o dona o fixa trots att man nu bara vill ligga....tidigare idag när man kunde ligga då klaga man på d....Typiskt tjejer Aldrig nöjda!!=)

Inte så man kan vara glad o se det till att man "bara" har magsjuka med tanke på allt annat sorgligt som finns......Näe ni nästa spya ska jag spy/torka med Sveriges finaste smile på läpparna!!

Natti Natti...

.......Miss U.......



Tänk vad knepigt d kan va....Jag o min dundermilla vi träffas inte så ofta...vi säger jämt men nu måste vi ses e ju ba 10mil mellan....men tiden räcker ju int till eftersom båda har kidz o jobbar men nu när hon idag 14:30 lyfter till Thailand så saknar man henne skitamycke ändå!!!!

Här kommer en Ha d Bäst-hälsning till Världens bästa Millamygga!

  

 

 you ♥



Tung dag...

Idag har jag en sådan dag då allt utom att ligga i sängen är roligt.....jag har magsjuka!!!!!Kan ju berätta att fick ta en paus nu o gå o spy.....fattar inte hur d kan vara så oerhört vidrigt att ha just magsjuka!!Just nu är jag inne på Galasvängen....Gaahhhh!!Tror lilleman har haft sin sväng då han i tisdags vaknade och kräktes 2ggr.....så Öjje o Novis ni vet vad som väntar!!=/

Vi som skulle åka till Bollnäs, spela lite spel o drickaloss med lillebror o hans pingla.....vi som också var bjudna på mat hos min mormor för hon fyllde 79år i onsdags.....vi som skulle åka skridskor med Jonna o Joline....vi som skulle till Pappa o Anna.......o före d skulle vi på stan idag o strosa omkring....SÅ HIMLA VÄRDELÖST att ligga här o göra vad? surfa surfa surfa....typ drömma om att man kan vara uppe och städa, hallå  förstår ni hur tråkigt jag har det som vill kunna städa???????????????????


Hoppas ni mår bättre än mig!!!!See ya...



Nyår......Trevlig sällskap o massa skoj!=)



Nyårsafton bjöd vi hem Sara&Staffan m bihang, Pia&Jimmy m bihang o sen dök även Tony&Emilia upp på kvällen.....

Staffan vår egen superkock gjorde maten:
Förrätt: Småstekt franska med Laxkräm
Varmrätt: Oxfilé med Hasselbackspotatis och Kantarellsås
Efterätt: Marängswiss


Åhhh Helvetesjävlans va Gott D va!!!!!!!!!!!!!Thanx Elsteffano för maten.....


Under kvällen så spela vi spel, drack åt Gotta o härjade......

Sara, Staffan o Rasmus...


Hela the Sweet family....


Emilia...Tonys Fruga...

Tony...Öjjes bror...

Pia o Jaaaa



Vi körde en lek: man fick inte nudda golvet med händerna eller med knä, så skall man plocka upp en cornflakespaket med munnen, för varje runda så klipper man bort en del så den krymper, fy fan va roligt d såg ut.....Kan ju berätta att Staffan hade Ont fortfarande dagen efter...Ha ha ha ha ha ha







Ja som sagt alla har ju sin egen stil....hahahahahahahahahahahahaha

A hur kul som helst var d....O Jaa stog som vinnare när jag tillslut plockade upp den när den var 1 cm tjock!!! Dolda talanger som jag själv inte ens visste att ja hade..... Kul lek, kan jag varmt rekomendera...


Kidzen lekteloss...

Nova skulle promt ha Tomten med på kort....


Tack alla för en Underbar kväll...skulle vara kul o få se era bilder också speciellt Emilias.....or Not!!=)

Puss o Kram


Skrillor....D ni!=)



Nova fick nya skridskor i julklapp av Mormor så självklart var skitkul o åka....tyckte faktiskt jag å!

Undra varför just ja e så snöig......Hmm =)


Trött o grinig på slutet...kanske beror på att Pappa råka skjuta en puck på knä:t!!!!!?


Annandagen...bortbjudna!=)



Även om det är Superskönt att ha Julen hemma så var det rikgtigt skönt o få komma iväg o slippa tänka på disk, mat o städning! Så Annandagen var vi hos Svärmor o hennes Ligg (Näe bara skoja hennes Conny)


Pärlan ville att Mamsen skulle dona med hennes naglar...så jultema blev D!=)


Hon var Superstolt över att få ha ett par lite större silverringar för första gången...


Lillfräsen hade skjorta Jeans o lite fixat hår...

See ya...


Jaldagen var det Fest!=)



Vi var på en dunderfest på Harrys, med trubadur, mat o massa dans o kuligt!



Johan var på Topp!!


Sara o Staaaaaaffan....


Ja Mallan o Skröder..


Julafton.....

Julafton tidigt på morgon så kom Tomten till lekparken här i byn för att önska alla barnen God jul och ge dom en liten julklapp....men först Julstrumpan.....



Nova fick en pyjamas, Mille en skjorta, Öjje en fotobok o ja en musmatta med mina naglar på......snäll  Tomte i år ju!!!=)


På väg till Tomten....


Såhär fina var vi på Julafton...




Uppdukat för 22pers!=)


Pakethögen bara växte o växte...





Alla fick sin personliga pepparkaka så man visste vart man skulle sitta!=)















God Jul på er alla...♥



Lucia...



Nova hade en jättefin Lucia i år....vi föräldfrar fick följa en maschallstig ca 400 meter i skogen till en liten fäbovall (stavas d så?) där kom barnen med häst o vagn så sjöng dom utomhus och vi drack glögg o åt pepparkakor...hur mysigt som helst!!






Berta...


Åhh shit va Talanglös ja e....



Ja fy skäms på mig, jag e såååååå talanglös på att uppdatera så jag borde nog int blogga!=/
Men så kommer dom perioder man fastanr o bloggar fullt, typ som med vårt sexliv da....hahaha man pippar järnet några veckor sen går man i ide några veckor!!!.....höhöhöhö.........


Här har allt varit Kanon o Toppen, jag älskar julen så julpyntat är det är hemma på ute o inne...me like!
Jag kanske tom överdriver, men tycker att det är en sådan kort period så då gör det inget att maffa på med tomtar, tokröda gardiner, kulor, pepparkakshus, dekorerade apelsiner, ja allt som hör julen till!

Sen tycker jag att det är viktigt att bygga upp  spänningen för Nova, att känna igen den känslan hon hade innnan tomten kom får mig att aldrig vilja bli vuxen, att ramla tillbaka till man var liten, när dagen innan julafton var årets längsta, att springa o kolla i fönstern innan Tomten kommer......Åhhh va Caroline Nordh vill vara liten igen!=/Vi ställde ut Gröt kvällen innnan så Tomten skulle orka hela dagen.....Novis har sin lilla Julgran på sitt rum....ja allt e verkligen på sin plats just nu!!

Tänk att så många barn inte får uppleva detta, många tycker d är överdrivet, men jag tycker man ska engagera sig när man har barn, låta dom pynta och tro på tomten, d e sådan kort period på året och i deras liv så sluta va ego och Pyntaloss!!!!!!=)

 
Här blir Novis gran pyntad...


Fääääärdig!!

Nästa gran då....

Ha ha kolla va laddad....ser man ju på vita bordet Å!!=)


Fäääärdig.....


Tomten gröt, som ni kanske ser fick Nova ett rosa läppstift i sin paketkalender denna dag!=9

Pepparkakshuset på sin plats!









RSS 2.0