Ida då......!!



Idag har jag varit effektiv...jag har planterat klart min två sista blomlådor, sen tyckte jag att det saknades något fint på garaget så jag åkte och köpte en till låda och planterade den, bild imorgon!! Sen har jag skruvat pp våra hussiffror...tvättat bla bla bla....Novis har vaccinerat sig idag, Hoppas att man valt rätt nu o gjort d, känns inge bra att spruta in massa jox när alla läkare säger olika!!Hon hade lite ont i armen nu och den var lite stel, men som vanligt sa inte min duktiga brutta ett ord när hon tog sprutan....En Tiptop efteråt gjorde nog susen....sen fick hon 100kr av vår suuuuuuuuuuuuuuuperrika granne, så imorgon blir d barbiekläder på shoppinglistan!!

Har haft besök av en gammal flamma idag!Cherynne med hennes två juveler har varit här, en snabbvisit men kul ändå!!

Nu då?....Jo efterlyst såklart!....med min tur skulle ja "råka" sno ett hubbabubba, så fastna jag på en övervakningskamera och sen ba i efterlyst: Vi söker namnet på denna fräcka morscha som med två barn helt oblygt stoppar på sig tuggummi....nu finns hon på bild och ikväll tar vi henne!!!....sen var man uthängd för alltid!!!!

Ciao..Ciao...

Bonde söker...förstår ja!!


Ha Ha Ha Roger i Bonde söker vilken kille!VA! vad säger man.....jag o Roger på date skulle kunna sluta hur som helst!!...VARFÖR? hALLÅ VARFÖR? Kan inte hans släktingar, kompisar, grannen eller vem som helst som bor i närheten av denna människa, springa och rycka ur honom från tv, den stackarn kommer folk skratta åt, han gör bra tv, jag förstår varför han e utvald, men stackars kille!!!!

Hejja Rogga, Hejja Rogga!!!!!!


Höst ute o höst inne...


Kamerasladden har hittat hem så nu lägger jag upp lite bilder på hösten inne också!=)



Köpte tre st buntar av denna, jättefina i verkligheten med små iskristaller på och bäbiskottarna ser verkliga ut!!



Öppna spisen e färdigmurad så nu ska vi bara elda i den, sen ska den målas vit...såklart!=)

Ha ha asfint med toarullen där!!=/






Sen har vi ju mina lyktor på toaletten som jag inhandlade ihelgen, en med badbomber i och en med ljus i!




Blomlådorna e klara & Lamporna e på plats!=)



Äntligen har jag planterat om mina 5st  blomlådor till höst!=) Har två blomkrukor kvar framför dörren där jag håller på med ett lite projekt, jag skall nämligen få tvåst oasis till att bli rund, sen klä den med mossa och ljusslingor och lite klängblommor...hmm jag som har Sveriges minst gröna fingrar!!=/









Våra nya huslampor!=)





Naglar fixade!=9


Ja nu har man fina naglar igen, kanske d blir lite bonka bäver på torsdag också!hö hö hö
Blev lite zebra och lite bästa franska anikyren!!Thanx Lotta du e sååååbra!!




3 kan dom minsann...o Mille Å!!

Tjena mellan bena...Blir inge bilder ida för jag har Guldfiskminne och naturligtvis glömt kamerasladden i Bollnäs, men den kommer med fröken Frida imorgon, så bilder på eftermiddagen, Lovar!!

Men en annan skitrolig sak e att, jag lämnade in min gamla slita lila mobil för den var paj, d skulle ta 14dagar, men har bara gått 10 dagar, fick mess idag att min mobil var klar, jag åkte ner och dom berättade att inte min mobil gick att laga så jag fick en NY och dessutom en nya modell o svart!!Så jävlans nöjd blev ja!!!!!!





Mille var hos fotografen förra fredagen, nu hade bilderna kommit så jag var ner och valde ut 4st som vi ville ha!Gofisen, D spruta, Rödfräs, tandkött och Bebishull på varje kort!!Hur söt som helst!!=)



Natti Natti....

Tävling!!



Skynda in o Tävla vet ja! =)
http://etthusivitt.blogspot.com/search/label/t%C3%A4vling

...Slut på helgen...tråååkigt!!


Jag har haft semester från bloggandet några dagar!=) Har haft jättemycket att göra och faktiskt fått allt gjort också!=)

Jag har plenterat mina blomlådor, fixar lite bilder imorgon, vi har handlat lite till badrummet, lyktor, pappershållare, handukshållare, jag har köpt jättefina grankvistar, vita ramar.....Putsat klart spisen har öjje o svärfar gjort, den blev jättefin, nu ska den bara eldas i sen målas vit. Jag har bytt Milles retrobil till en tuff polisbil.......mmm justja jag har städat också typ heeela huset!!=)


Bytte in bilen i bakgrunden mot denna Polisbil!!

Fredagen hade vi som vanligt Fredagsmys hela family!!!!!=)

Lördagen la vi Nova sen bubblade vi i superbadkaret, drack isvatten och lyssnade på lugna favoriter!!Hur skönt som helst, idag då...jo Gun o Svärfar har varit på besök, Ingalill o Micke har varit på besök...fixat matlådor till Sweetie, varit i valbo o badat kidsen....nu e d bara 20 min kvar till Ensam Mamma söker!!=)

Blir inge mer bloggande idag, men imorgon lägger jag in bilder!!

Puss o Go natt folket!!=)


Lite Shopping ida...=)


Har varit ute och åkt lite idag med Mamsen o kidsen....hittade en fin liten butik som jag stortrivdes i, hittade hur mycke som helst men blev en stjärna, en tepåse (som jag köpte för påsen var fin)=) mössa till Mille och ett Zinkhjärta.....sen hittade jag en fin aromlampa helt i glas!








Tänkte ja skulle plantera lite sånt här Te både här o där!!!höhöhö=)

Go morron Världen....



Nu har man varit uppe några timmar, känns som jag inte sovit något i natt, vaknat hela tiden, så ögonen står som Råtpittar på en idag!!!Vad händer idag då?
Jo ja ska hälsa på Olabandolas lägenhet.....killen som inte klarar av att leva utan gips!!!!!Sen vill ja hinna köra en date med PillaGrävling och FinCathrin sen självklart MillaMygga!!!!Näe gäller o ligga i nu!!!=)

Min andra halva och datorer =) Asgarv!!



*skrattar* helt seriöst va dålig Öjje e på datorer, precis som Pappa typ....när Öjje hade sin bravadfylla i lördags så fotade jag honom när han låg nerhängd från sängen med en spya nedanför, jag ville ju självklart lägga ut den på bloggen men han hotade med att göra slut!=)......så istället så la jag den som bakgrundsbild på hans bärbara dator som han har med sig under veckorna när han jobbar, O d som e så kul e att han inte fattar hur man tar bort den eller byter bild!!!!Hur kul som helst ju....ser framför mig  när jobbarkompisen ba: du få låna datorn o kolla mailen typ!!!Ha ha ha *skrattarfullt*




Nya tröjor av mormor...

Nova&Mille fick nya tröjor av deras mormor...Vet Mamsen att du kikar in så Tack Tack oooosuperTack!!=)








Tar hand om min fyllesjuka sambo ida....

Ja inte nog med att d e söndag d e en tråkig söndag också!!=/ Tomt här hemma för Novis följde med sin mormor till bollnäs. Själv tar jag hand om min fyllesjuka sambo....

Han, Janne o Johan vr på Bandy igår, jag blev sugen på att gå ut, så när kl var 21:30 hoppade jag in i duschen för att sen möta upp grabbarna o Malin på stan....men blev så att dom skulle komma hem hit först, grannen Adde hade fest så Öjje gick över dit, vi kom dit en timme senare typ halv tolv, då var både Johan, Janne och Öjje dyngraka!!!!!!När Janne gick hem från Adde bhade han ginat över vår nysådda gräsmatta, ni kan ju tänka er vilken sörja med tanke på att det har Tokregnat flera dagar....Han hade trampat ner skona typ 20cm i marken, tappat dom , fortsatt gått i strumporna och då ramlat, så när han knacka på till mamma var han lerig från topp till tå!!!!!ASG!!!!
Vi dansadeloss där och gled runt lite, då var det Johans tur att ta en tupplur för han mådde inge bra..... när klockan var 01:00 typ, var d dags att gå hem o lägga min sambo, vi fick leda hem honom, hjälpa han ner i sängen, jag sa till Malin o Mamma att jag måste nog ta in en hink åt Öjje, men tror ni ja hann eller.....NNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!jag kom in i sovrummet då hänger han nerför sängen sovandes med en krämig spya nedanför!!!=/....Istället för att åka ner på krogen o dansafullt, så fick ja torka spya och torka min jättebaby med våtservetter.....Men som sagt ingen e perfekt, but he is fucking close!!!

Puss Kajan.....



Var typ 30-40pers hos Adde!!=)





Dagen fter: Mamma fick tvätta Jannes ALLA kläder inklusive skor, Öjje har spytt 1 gång, Johan 3 ggr!!! VA fan e D med dom, helt Talanglösa......
Ja tänk hur en utekväll kan sluta, men men jag e desto piggare ida då!!

//


Medicinskåp o Rullisar...


Hittade faktiskt nästan allt vi letade, 2st svarta rullgardiner till Nova & Mille, 2st skåp till stora toaletten och ett spegelskåp till stora toaletten.3veckor lev tid på spegeln, suck!Man vill ju ha med sig allt hem på direkten!!

 

Vi köpte ett litet och ett stort skåp!169:- resp 249:-

Spegelskåpet 3900:-
Bilden e den i Ek men vi tog Vitt högblankt precis som underskåpet!








 

 


Hannorna.....


Svar till Hannas kommentar:


Ha  ha ja skällning ska man ha!! Hade inte jag varit en sån Idolfreak så hade vi kommit in, för Öjje sa att här inne bor Hanna, så kanske inte så långt till er ändå!!=/

Måste ju köra en date snart!!=)...sugen på att komma på inflyttningsfest kanske?


På väg till Bauhaus i uppsala...

Sitter i bilen på väg till uppsala för att spana in Bauhaus igen o igen o igen....småtrött på den butiken men Öjje har övertalat mig!!
Mille skötte sig Tokfint på fotograferingen, han charmade oss alla som vanligt!!
1 vecka sen får vi hämta bilderna, man vill ju ha dom på stört ju, sååå tråkigt att vänta!!=/

Kram Kram...

Respons me like......



Tack Äntligen börjar man få lite kommentarer, tänk att man ska behöva dra ett utlägg som blev en öm punkt för någon så dom äntligen drog en kommentar!! Tack för kommentarerna.....


Till dig Anonym:

Som jag nämner i mitt utlägg så behöver man inte vara snygg, smal m.m, MEN antar att du/jag/ni är väl vacker i er sambos ögon eller?...... Har inte påstått att jag är snygg heller men om du vill veta så tycker jag själv att jag e rätt Stekhet!!

Pussi Pussi...



Ryck upp er Gamla Morsor och Flickvänner.....

Min åsikt...

Jag kikade på programmet Hollywoodfruar i måndags och där uttalade sig Anna Anka om att vi människor slappar till och blir ful när vi blir Gift, Mamma, Flickvän, Pappa, pojkvän under längre tid!!

Jag håller fullstädigt med: jag var på stan idag och satt och kikade på folk, seriöst hur ser människor ut?=/
Visst alla har olika smak, många utav dom som går där ute tycker verkligen att dom är fina, Fine d köper jag, men majoriteten som går där med Fett hår, överviktiga, gamla kläder och skor, dom vet hur dom ser ut MEN skiter totalt i det!

D är inte kostigt om man träffar en ny Kärlek....... säg att jag e man i huset: Jag har min sambo och vi kör på så vi är uppe i några års förhållande, hon har gått upp lite i vikt, inga nya fina underkläder längre, ALDRIG smink längre, vi kanske bråkar då och då, om städning, pengar elller något annat. Jag e ute på krogen/jobbet el något annat, ser en fin tjej som är i min smak, pratar lite med henne, oj hoppsan hon är både trevlig och älskar att dammsuga OCH hon förstår sig inte på tjejer som jämt tjatar och gnäller och är svartsjuka!!! Fan va gräset var grönare på den sidan, eller??......några år med den nya tjejen så är jag i samma sits igen!!!!!

Så ett tips till er tjejer / mammor/ pappor /Pojkvänner / eller vad ni nu är, håll er i trim, piffa upp er för den ni lever med, sluta inte skicka dom heta, gulliga, galna sms:en som ni skickade i början Är din sambo på jobbet, piffa till dig till han/hon kommer hem, tänd lite ljus och kalla varandra för något fint minst 1gång per dag!!

Jag säger inte att man måste vara smal, bära smink, eller köpa nya kläder jämt, se bara tillbaka vad gjorde jag när vi träffades, dom flesta kommer känna: jag borstade tänderna jämt innan han/hon kom, jag duschade, jag köpte fina underkläder så han skulle tycka jag var stekhet när det var dags för att slita av varandra kläderna, vi sms:ade jämt, jag hade på mig parfym.....städade innan han/hon kom hem................Eller??....

Detta är SANT och det STÄMMER, jag vet för vi har prövat, vi körde på detta i 8 år, sen slutade allt och vi gick isär , vi hittade tillbaka till varandra 10 år har nu gått och nu vet vi att man ska inte ta varandra för givet, man har bara varandra till låns tills antingen din rival eller döden skiljer er åt!!

Så alla tillslappade där ute, se till att köpa ett hett underställ och överraska!!Ligg med varandra som om det vore ert sista ligg!!!

Love Caroline



Ett samtal...



Förresten jag fick ett samtal idag från en gammal klasskompis Josefine Liljegräs, hon bor i Sandviken har 4 kidz, en som Nova en som Mille sen två 3-åringar, konstigt att man bor så nära men ändå aldrig ses, Shit va kass man e....men d var riktigt roligt att höra ifrån henne, vi bestämde att vi skulle ses någon dag!!

Sen då jag tycker ja legat i med kidz, jobb, hus o allt, hon då!! 4st grabbar, som jag sa till henne, hon har ju snart ett halvt fotbollslag så fortsätt ligg i nu!!!!!




Gjorde stan med Emelie...


Öjjes lillasyster, ja o Mille drog ner på stan för att hitta en tröja som Mille ska ha imorgon vid fotograferingen...En enkel svart tröja.

Passade på att äta lunch på Java, varm macka med kyckling, fetaost och Tok mycke vitlök i såsen, kommer man inte få Hångla nå ikvälol e!!!!....

Mille på Java...

 


Emelie lurade på mig vitlökssåsen, så hennes fel om ja inte får Hångla ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Sen hämta vi Novis, då var d slut på friden igen!!=)


Nej nu ska vi städaloss så d e Fiiinfint till Öjjeböjje kommer hem!!

See ya!


Shopping ida....


hittade ingen jacka till Novis, men ett vitt flecceställ från Everest och en Termos, eftersom hon går i Mulleskolan varje onsdag med matsäck, så tyckte jag denna söta termos passar perfekt. Pyjamas till Lillfräsen blev d också!






......glömde hitta tröjor till båda , för på fredag skall dom fotografera sig, Nova på dagis och Mille hos fotografen, så d blir nog en tripp ner på stan imorgon också!!=)



...Trötta vecka!!



Helt sjukt va trött jag är!!Både söndag måndag och nu idag! Gjorde inget speciellt igår, efter kidzen somnat blev d lite shopping på datorn:

Åkpåse till Milles vagn tog färg: mörkgrå! 1250:-


Overall  från Mini rodini till Lillfräsen blev d också: 499:-



Mössa måste man ju ha: 179:-



Åhh Tossor också...179:-


Nu e d Novas outfit kvar: Riktigt sugen på en jacka från Hummel, men får se ska ner på stan i dag och kolla läget först!



899:-

Kommer bilder sen på dagens fynd! See ya!!

Verkstaden....


I vår verkstad har vi Champangefärgad tapet, Gipsmagarna på väggen är gjorda på precis samma dag i vecka 38, min fina kandelaber fick jag i morsdagspresent.....




Vackra utsikten har vi också!!=)......


Lantliga stilen hänger med i sina små detaljer...




Morsdagspresenten...


Pöksängen....Yiihaa!!


Vår garderob...


En jättefin spjälsäng till Mille som Nova låg i också...


Milles speldosa...


Mille kör en blandning av Rockstarbabykollektionen och Hästensrutigt...


Novas mage med Dopband...


Milles mage med Dopband...


Ett hus byggt av Drömmar...

Här kommer lite bilder på vårt nya kök, vi hade liggande trägolv över diskbänken innan, men vi kände att det var så himla opersonligt att vi tog bort golvet och målade väggen över som tidigare var vit, sen tapetserade vi en annan vägg också!!


Morning....

Idag känner ja att livet e på Topp!! Solen skiner d e freeeeedag, dags för fredagsmys!!!!!!!!!nananananana.....
Idag ska vi försöka göra klart dom sista detaljerna i vårt stora badrum, sen så blire till o visa lite "cards"......ASG*
Vi ska också försöka göra klart vår braskamin, så vi kan romantisera och brassa på för fullt i den, blir nog lite "cards" på den åsså!!

Igår kommer ju min jättebaby hem från jobb!=).....han var sugen på att vi direkt skulle åka till hans bror och kolla på brynäsmatchen, vi svängde in på MAX och köpte med oss lite mat så man inte svälter ihjäl, ni vet chipskropparna!!!=D

Var länge sen jag garva så mycke som igår när vi pröva en låtsasnäsa på Mille, hahahaha, kika på bilderna lovar att ni flinar!! Ha en Underbar freeeedag gott folk!!=)
















Godingarna våra!!

/Big mama



Grattis min Bästa SnyggMallan!!!

                  


Med en enkel tulipan på bemärkelsedan vi gratulerar vi gratulerar ha d äran...

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i 100:de år, javisst ska hon leva javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti 100:de år......OOOOOnär hon har levat oooooo när hon har levat, ooooooooooonär hon har levat uti 100:de år då ska hon skjutas ja då ska hon skjutas på en skottkärra fram, hon leve HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA hon e mycke att hänga i Julgrann!!!

Happy birthday to you, Happy birthday to you, Happy birthday dear Mallan Brallan Happy birthday toooo you!!!

 

 





Vi snakkes!!

Löööv Ya!!

/Big Mama



......fort Torsdag

Gissa vem som kommer på besök?...-MAMMA
Gissa vem som får ta hand om Mille när jag ska vila?...- MAMMA
Gissa vem som ska få hjälpa mig att städa?...-MAMMA
Gissa vem som ska få laga mat idag?...-MAMMA

Mammor e bra, dom e helt enkelt BÄST!!!

Puss på re Mamsen & Tack på förhand för all hjälp du kommer ge mig idag!!=)


........Torsdag



Inatt var Mille riktigt bråkig, han vaknade 02:30 och ville kliva upp!!=/....jag amma, gjorde ersättning ja allt men han skulle prata och vara vaken! 06:30 tröttnade jag o klev upp, helt död idag, kollade mig inte i spegeln och hade inte tänkt göra d heller, orkade inte gå till dagis idag med Nova så vi tog bilen, jag tyckte Novas fröken kollade lite knepigt på mig!!.......åker in och handlar lite på vägen hem, väl hemma så råkade jag se mig i spegeln!!!!AAAAAAAAAA typ hur nyvaken som helst, två feta RÖDA finnar mitt i pannan, håret i en tofs men d syns typ inte för stadens skator har byggt bo i mitt huvud inatt!!!! Gråa mjukisar med hål i röven och en svart kofta med spyfläckar på!!!Inge smink o glasögon!! Deeeeeee ni kan man kalla Hot Mama!!

Folk lär ju funderat hur man kan se ut så, dessutom inne på affärer köåer jag 2 barnmatsburkar och 1 tandborste!Ha ha ha!!


Nej mycke bjuder jag på men fan inte ett kort på mig själv idag!!!Puss på er!!

/ Hottie Mama in gråa mjukisar med lufthål!!=)

.....Less på Anna Häst....



Tycker seriöst Anna Anka ska döpa om sig Häst, så less på att hennes tänder sprutar ut ur hela munnen tillsammans med hennes "fräna" skånska!!

"Alla karlar vill ha en riktigt kvinna som mig"...typ något sånt vräckte hon ur sig, tror seriöst inte det finns många karlar i denna värld som står ut med henne! Visst en redig kvinna som säkert står fullt ut på egna ben, men inte o leva med......man ser ju att hennes man aldrig e hemma, hellre studio med hörlurar!!

Nej tack till levande Ankor med blont hår och födda med dubbla uppsättningar tänder som låter som sveriges största kråka!!!!!!.....




//.......Big Mama

Tirrsdag som storebror skulle sagt....

Ja nu e d Tisdag och fortfarande kuligt väder, tog en promenad imorse med Nova till Dagis, sen promenerade jag o Mille hem igen, man får försöka traska på nu så dom sista 9 kg försvinner så slipper man kalla sig för Big Mama sen!!

Mille har lärt sig sitta riktigt idag, tidigare har han säckat ihop och tippat omkull men idag så satt han riktigt!!
Han kan minsann han!!!!!


Solig måndag...



Tokhärlig dag har det varit idag, kallt men soooligt. Jag Nova o Mille tog en promenad för att plocka lite saker att pyssla med när vi kom hem......




Dessa 4 gjorde Novis som hon nu ska skicka till släktingar i BÖLLNÄS!!=)


......Kan hon minsann!!=)

// Big Mama

Miss U...

Öjje kom hem för ja längtar efter dig nanananana....

Knepigt när rutiner bryts, öjje åkte nu ikväll istället för inatt, känns så tomt, nu förstår jag hur alla Singlar känner sig dagen efter på en söndag, lider med er, Tur att jag fick liggaloss lite innan.....jag är lyckligt lottad som har allt vad familjeliv heter!!

Yiiihaaaaa!!!!!!.....

 

Pussi Pussi //Bigbaraboom




Fan va kul igår...



Helt seriöst, det var bland den roligaste utgången jag haft, vi var 17st från vår gamla klass och vissa hade jag inte sett på 10år. Det som var så himla roligt att se var att alla föll in i sina gamla roller, den blyga, den skrikiga, den driviga, den snobbiga med stålars m.m vissa hade blivit större andra smalare men alla var sig lik. Vi hade nog en riktigt bra och sammanhållande klass. Var på förfest hos Lina, bara brudarna i klassen det var också riktigt skoj körde gänget runt vad vi gjort dom senaste 10 åren och lovade varandra att vi måste ses lite oftare.Pillan Pullan Grävling Äng, Shit va kul vi hade precis som att vi var 15år igen!=)

En sak ångrar jag stort, när vi gick 7-8-9 så uppträdde vi som Spice girls på Tranan, hade varit riktigt roligt att köra ett uppträdande igår!=)

Här kommer lite bilder......





Pillan, rev tavlor och kasta Öl innan vi hann utanför dörren också!.....


 

Åååå...nu går vi alla in i dimman!!=)




Stretching på Toa e ju en självklarhet el hur Mallan???=) Va fan har ja för svintotuss bak i nacken då?


Pillan, KusinEmil o Ja Kikade läget på Tuppens o körde lite Moves!




Kusinkramiz Å!



Emil hade varit busig o smugglat in spritflaska på Tranan, Fyyy dig!! Men fin var den ialf...(obs lägg märke till nakentjejen i bakgrunden på flaskan)....varför blev ja int förvånad snuskEmil!!!???=D




Millan va ju självklart på plats, meeeen d var nära att hon SOV bort hela kvällen!!Lööv ya!






Vi brudar försökte få till ett SuperFiiiint kort innan vi gick ner på stan, tog några innan det blev perfekt!=)

Cathrin e enögd...


Cathrin finns inte alls...


Cathrin e halv...


Ja uppfattade nog inte att vi skulle småle...


Cathrin har ingen mun...


Cathrin har fortfarande ingen mun, Pillan har somnat...





Barampampapaaaa där satt den Katching!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tack alla för en Underbar kväll, Hoppas det inte går 10år innan vi ses igen!!!Pussi Pussi


// Big Mama






 

 

 


Kolla va man hitta!

Ja med tanke på klassåterträff ikväll så hittade jag ett foto på Mig & Milla, shit va tiden går fort, dethär var på gymnasie!




Ikväll blire till och köra lite härliga moves med alla gamla Rävar!!

Go morron världen...


Efter en halvstökig natt med Mille, han vaknade när vi skulle sova så klockan var nog typ 2-3 tiden innan jag somna sen kommer Novis imorse typ 8, ligger vi och drar oss!!!Sweeet!



Klassåterträff....

Imorgon e det dags för 10 års klassåterträff, ska bli riktigt skoj, längtar som tusan men vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, måste sova nu så jag inte ser ut som ett spöke imorgon!

Puss o Go natt!!

Invigning av Bubbelbadet...

Äntligen är vårt stora badrum klart och Nova&Öjje invigde det med ett Bubbelbad!!





På söndag ska ja också bada , tänkte styla med att dyka från kanten!! Bilder kommer efter helgen!

Pussi Pussi


Kojbygge...



I skogen bakom oss, håller vi på bygger en koja, eller som Nova säger, tvåvånings lägenhet!!




Mille har börjat äta mat...



24 september blev Mille 5 månader, det firade vi med att han fick börja provsmaka puré, han åt som aldrig förr, den lilla Gofisen!


Tiden går så snabbt!!

Min lilla lilla bebis har blivit stor nu!!

 

O Min andra Bebis har blivit ännu större...
 



Å min heting har blivit hetare...


Massa Kärlek till er!


LadiesNight...

Ni som inte varit på ladies Night ni har verkligen missat något, d e så himla bra.
Jag, Anna, Mamma & Ingalill, åkte till Stockholm tog in på hotell o hade d hur bra som helst, på kvällen var vi laddade för show, när vi kom till Globen så fick vi mingla runt, man fick skriva en slogan så kunde man ha chansen att vinna en klocka. Jag skrev en slogan och gissa vem som vann!!!!???JAAAAAAAG!! Jo jag fick gå upp på scen och läsa min slogan i mick!!!!Jag var livrädd för att ramla när jag skulle ner för alla trappor igen, klockan jag vann är en Longines och kostar 11 950kr!! E man sloganskribent så e d int svårt!

Vill ni tjuvkika på superklockan så gå in på: ladiesnight. välj backstage, sen tävling!

Annars en skitbra show, vi hade köpt VIP så vi satt allra längst fram:








.......jag ska dit nästa år också,inte för att kika på grabbar/karlar utanför att vinna en ny klocka!!ha ha

See ya!




Sista Baddagen...



Var på sista Baddagen ja d var ju i augusti så d var ett tag sedan men tänk va mycke roligt man kan göra med lite sand!!

 

/Hihihi


Huset huset o mera huset


Jävlans tjat om huset nu, men e ju så stolt o stortrivs!!=)



Kräftskiva med jobbet!!!


Ja har man inte druckit på över 1 år så räckte 3 cider hur bra som helst!Var man i hellans kolonistuga och röjde så d bara spruta kräftor överaaaaallt!=)





Hellan fick en ståtlig blomma av mig!

Tack Brudar för en Ooootrolig fest, Tack Hellan för att vi är i ditt Ooootroligt najsiga Pökplace!

Snart ses vi!!=)¨

/Big Mama


Hänt lite i huset också....



Nu har vi fått vår text som vi beställt, saknas bara Milles förstoring under, kommer bli hur fint som helst!!


Piratkals för Novis...


Jo vi har hunnit med Piratkalas också, självklart var Novis utklädd o laddad!



Sjörövar fabbe farfar far d e bara röva o ta!!na na na na na na na na na......

Min dag!!!



24 augusti var det min dag, jag är som ett barn, presenter me likes!! Stora som små!
Vad fick jag:

Av Öjje böjje, Mille Pille Novis påvis Lila adidasjacka, presentkort på riktiga spring/gåskor!

Mamsen: Köksvåg, samt plantor till trädgården
Pappa & Anna. Väggklocka
Svärmor med fam /Öjjes syster med fam: Stora ljuslyktor i glas
Öjjes brosa& hans Pingla: Svart jättebadanka
Min moster och hennes hunk: Dammvippa med äkta strutsfjädrar
Pia & Jimm med vilddjur Jättefin blombukett
Lillebror, pengar
Sara & Staffan & Raz Lååååånga Blommor
Mormor & Morfar: Pengar

Tack alla för både fina presenter och Gratulationer!!Pöss på er!!


Känns Fint!!


Nu e d dags att börja blogga igen, måste säga kul att ni inte tröttnat utan kikat in på min trökiga sida trots NOLL uppdatering på aslänge! Har fått datorn fixad så nu ska jag blogga som aldrig förr!=)


RSS 2.0