Helgen avklarad med blandning av Glädje, fest, sorg o shopping...

Ja detta har varit en händelserik helg, Fredagen var vi på Småstadslivpremiären i Bollan, vi åkte till Milla, svira om sen iväg till Tuppens, sen tillbaka till Milla, käka, drack o snattrade så åkte vi tillbaka till Tuppens, precis när vi kom ibn ringer min bror o berättar att pappas lillebror har dött!!Allt stanna till i tomrum, gick något varv på Tuppens sen ringde vi efter skjuts o åkte hem till Jocke (storebror) där somnade Öjje vid bordet o jag o bröderna snattarde lite sen åkte vi hem till pappa vid 4 på morgonen för att kika om han var vaken än men där var d mörkt, så tillbaka till jocke o somna runt 5, vakna 08:30 kalaspigg, upp duscha käka frulle sen över till pappa sen, jag tycker så synd om honom att jag grina hela dagen till typ 16, det gör ondare att se andra ledsna än att vara det själv, det gör så jävla ont!!!!

 


.....tillbaka till Gävle för 14:00 var det dags för barnkalas för Novis, öjje hängde med henne o jag åkte hem till Mille, jag försökte sova en stund men gick inte så 16:30 åkte jag o hämta Öjje o Nova sen hem sprang in o sminka över sorgens ansikte till kalaspinglan o iväg på nästa kalas hos Öjjes syster, hemma igen vid 21:00 nattade småkottarna satte oss i soffan framför en film, efter 2-3 min ZZZZZzzzzzzzzzzZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZ...Toksov Bigmama......till starx efter nio imorse, då upp o iväg på klädparty, kasta i mig 2 mackor o lite mjölk sen iväg med Öjjes syrra på partyt blev d 2 t-shirt till mille o ett par byxor till novis, många folkabussar  robot frottébyxa lite saft o en SkiiiitGo morotskaka, sen hem kasta i mig mat, fick ett roligt samtal om den där kula grejen jag pratat om kan avslöja att jag ska på Casting i uppsala denna vecka!!!Nu blev ni allt nyfikna va?=D....Me like!;-)

Nä nu ska Novis till hemlingbybacken med Öjjes bror o hans Löv o jag, Öjje o Mille ska ut till valbo,
löning vet ni!;-)

Gjöm int:
Den som påstår att Shopping inte gör en lyckligare, den har bara inte hittat dom rätta sakerna att shoppa!


Puss o Kram Kexchokla ♥


...glöm int bort...

att om du är en bra människa, en bra kompis en bra mamma eller kanske en bra Karl, finns d? näe skoja ba, glöm inte bort att unna dig något minst 1gång imånaden, själv tycker jag att jag är värd att fixa mina naglar, så var 4:e vecka sitter jag på Nageldesign hos Världens bästa Lotta o fixar mina stumpar!!


















Just nu har jag vanliga vita men snedfilade ring o lillfingrar, rätt coolt faktiskt!=)


 

D va d D!=D Puss hej...


God morning...


Tjohoo ida e re freeedag o vi har massa planer inför helgen, ikväll blir det utgång i Bollan med Småstadslivpremiär!!!Vi har bytt hus med min Moster så hon kommer hit o passar våra kottar o vi drar ditt å får partaja, umgås o sooooova uuuuuuut!!ZZZZzzzzZZZZZzzzzz, ja jag slår vad om bara för att man får så e Caroline Nordh uppe med tuppen imorgon!!=/

Men innan resan bär av till Bollan vid 16 tiden så ska vi hinna:

Köpa present till Nova
Köpa present till Victor
Köpa present till Emma
Köpa ett svart linne till mig
Köpa alkohol till oss båda
Handla mat
Lämna in en film
Bädda rent......Vad gör jag här? Framför datorn när jag ska hinna beta av denna lista?///Typiskt mig, sen går atllt som en virvelvind på slutet istället!!=D

Kvällens outfit blir:
Trasiga jeans, blått linne, kavaj med kedjor på ena axeln o svarta knähöga stövlar, kedjor till örhänge i ena örat o smilet på läpparna!=)




Ha en Underbar fredag för det tänker vi ha!!

Skåååål Rockers!!!=)


Tävla om 100 000kr...


Go kväll Sweets...vad skulle ni göra om ni vann 100 000kr?....här har ni möjlighet att få skapa er egen tuggummimix och dessutom ha chans att vinna 100 000 spänn....gå bara in på länken nedan, rösta på min lilla taste och skapa er egen....simsalabim så kanske ni e 100 000kr rikare....=D

www.hundratusen.nu/mix/wFNf

Mina barn o andras ungjävlar!!!!

Ja precis så tänker vissa mammor, jag blir så jävla less på dom som tror att dom har gudagåvor till barn fast dom egentligen är precis som alla andra barn!!!!!Alla barn gör fel ibland, Alla barn slåss, ljuger är elaka, bla bla kan hålla på hur länge som helst......men huvudsaken är väl att man säger åt dom o tar reda på varför saker o ting hände? Eller?

Nej istället så lyssnar man bara på sitt eget barn o ringer för att skälla ut den andres, fan va less jag blir!!!Tur att Nova o Mille har en Mamma med lång tunga, som kan rulla ut ord efter ord, mina barn ska inte någon sur mamma sätta sig på!!Självklart ska man få säga till som vuxen om något barn gör fel, men då ska man ta reda på sanningen först!!!!

Tusen jävla tisslor o vissna gamla ruttna illaluktande såk blommor med massa mögel o slem på, till dessa mammor!!

Sådär ja, skönt d kändes o skriva detta! Nu e man Glad igen!=D


...Kallllt Burr...


Idag var det SOOOOL men askallt, jag tog vagnen o Novis sin så gick vi på en prommis imorse, blev bara en kortis för sen hade man istappar under näsan o slafs runt ögonen o isblå kinder!!Helt sjukt va kallt d va!!....



Men vi har hunnit med o spela finnsisjön, göra konstiga foton på varandra o lekt frisör, sen var det dags att hämta Jossan (Novas kusin) på skolan, så dom har lekt o jag fixat o donat med Sveriges största tvätthög (kändes d som) alltså d gör det jämt.....Jag tvättar allt under veckorna så vi har helgen fri när Öjje e hemma, ändå så har man asmycke tvätt varenda eviga måndag!!...
Medan jag laga mat så busade Mille o rev ur mina lådor, tills dom var så pass tom att han själv kunde få plats, så han klättrade i o forsatte riva!!




...Klädparty på G...

På söndag nästa vecka ska jag o Öjjes syrra på klädparty, det är me&i:s kollektion vi ska kika på, dom brukar ha rätt härliga mönster...

kurbits strumpbyxor (1-pack)  cowboyharry

trafikstockning klänning

www.me&i.se hittar ni hela deras kollektion =)


Påfyllning!=)



Go kväll!

Vill ge brudarna i kvällens Melodifestival ni vet dom med lite Rock i sig massa tummar upp!!!!!Vi kommer rösta hela vägen på dom!
Behövs lite nytt från Sverige!=D, skrota allt som är likt Charlotte tack!
 Mille hejade på han å med sin favvonapp!=D

 



Jag har glömt o visa att jag har fyllt på milles garderob, han växer så d knakar!



Sen har jag också köpt en skinnjacka till tuffingen, bild kommer senare...

Men såndant fint här nere går inte att köpa för pengar, denhär har jag gjort nästan alldeles själv, snodde lite lim av öjje bara o simsalabim så var han här ♥


Nu blire till o kika på film...

Visar Pärlans klädpaket imorgon!=D

Natti Natti...


Telefonförsäljare, JA tack!=)



Ha ha ha rätt kul att mitt arbete är det MEST hatade arbete bland svenska folket, alla spottar o fräser när man pratar om telefonförsäljare, d e så kasst bla bla bla...rätt kul att gilla sitt jobb o tjäna inihelvetes bra o vara mest hatad, hur duktig e man inte då? Just nu mammaledig men i vanliga fall så arbetar jag med telefonförsäljning mot IT-marknaden, jag har alltid 6 veckors semester alltid ledig vid jul, najsiga resor 2ggr per år arbetar alltid 8-16 och tjänar över en halv miljon under året, vem har ett sådant jobb?Så till er alla Telefonförsäljningshatare: Jag tjänade näst bäst av tjejer under 30år förra året i Gävle, bättre än brynässpelare o jag jobbar förmodligen 50% mindre än dom också!!! Ett riktigt argt skrytmeddelande till er alla men e så trött på alla dissar på mitt jobb bara!!

Nu ska jag kolla på film med Världens bästa Lövver!!

Natti Natti Rockstars!!





Ett roligt samtal...


Jag fick ett samtal idag från en Stockholmskille, han är intresserad av en bänksskiva men osäker på hur den ser ut i en helhetslösning, tydligen hade leverantören tyckt att vi fick det jävligt braigt, så han rekomenderade killen att kontakta oss för en visning!=)

D e kul!!=)

 

Så på söndag har vi bänkskivevisning för er som är intresserade!;-)


...Besök...



Vi har haft besök igår o idag, Mamma Frida o Kevin har varit här! Skitkul med lite sällsis mitt i veckan, d e man int van vid!!
  Frida fick jag inte ta nå kort på!=(

Dethär fick jag heller inte lägga ut men när man är 26år behöver man inte lyssna på Mamma längre!!
Mamma nattar Nova....o sig själv!=)

Hörs mer under dagen!


...jag vill ha en ny...

BLOGGDESIGN, men kan inte.....=(Hjälp mig någon innan jag blir galen o kastar ut datorn!!!=/


Melodifestival kväll...



Hade ju asskoj när Johan o mallan var här i lördags här e lite foton från kvällen!=)




Tack Kärleksparet för en rolig kvaäll, d gör vi fler ggr, kanske lördag?;-)

Big mama♥


Kul med lite färg...=D



Testade ögonskuggan igår fast bara ett tunt lager, tror den kan bli ännu snyggare vid utgång med asmycke så färgen är riktigt stark!

 

Faktiskt kul med lite färg, annars alltid den vanliga sotlooken!=/

 

//Bigbaraboom


Sötsöt kille man har...♥


Jag som trodde jag var själv med att sätta in en annons om mina Löövar, men ikke se vad han gjort...Kärleken min...=D



Dagen var kanon igår, tokfint väder massa presenter o kalas o grejer....Mmmm
 Här är mina fina örhängen o min ögonskugga som jag fick!=)




Öjjes T-shirt han fick av oss...


Nova & Mille fick blombud av sin Bästa Mormor!Jättefint o Jättegulligt ♥





Tack alla för fina hälsningar och för en Toppendag!=D

// Kärleksmamman


...Kärlek...Kärlek...Kärlek...



Ja i dag e ju srora hjärt-dagen o den har vi firat här hemma med uppvaknande kl 8:00 massa pussar till alla fyra i sängen o sen paket till alla!=) Mille fick en "cars"ask att ha sina majskrokar i, Novis fick Nalle och låtsaspengar till hennes kassapparat, Öjje fin T-shirt "Die Facebook Die" Å jag fick en fin ögonskugga o asläckra stjärnörhängen.....

Mina Bästa Bästa mirakel.....Älskar er!♥
  

Min Bästa Bästa Kärlek.....Älskar dig!♥
   



Nu ska vi äta hjärtfrukost inte K-frulle idag Mallan!;-)...och kolla om Öjje upptäcker annonsen som jag lagt ut i tidningen på dom!

Massa hjärtan till min familj o massa hjärtan till mina släktingar o massa massa kramar till alla andra jag känner!!


See ya...

 


...Några dagar efter...


Hej allihopa!=)

Idag e d superduperlördag med massa ledigt...=)
I tisdags hade vi finbesök...Milla o hennes små troll var här o lattjade till typ 23:00...=D
Kidzen badade o lekte fullt, medan jag o Milla snattrade o åt!=)





Onsdagen var jag till bollnäs o sov till torsdagen, hälsade på o följde med bror på äventyr!
Igår fredag blev jag sjuk, frös ont i hela kroppen o asont i halsen så d blev tidig kväll 23:30 gick jag o la mig!=(
Man vill ju vara uppe sent på helgerna så dom blir så lång som möjligt!

Kan ju göra er lite nyfikna på att vi kanske (KANSKE) har en rätt kul grej på G, kan inget avslöja förrän allt e klart!=)....Tycker synd om er för jag hatar verkligen när personer som gör som jag nu, säger A men inte B....ex igår ringde en kompis o berättade något hemskt, jag tycker så synd om henne....bla bla bla, men dom vägrar skriva vad som hänt, inte för att man kanske vill berätta det för alla men man behöver inte nämna det alls!!!Tänk på dom nyfikna tycker jag!!!=/....så nu gjorde jag en liten hämnd!=D

En till nyhet: Lillebror o hans pingla har köpt hus på brånan! Superdupergrattis till dom!!=)
 


Idag blir det kanske bio med Novis o Öjje medan Mille får vara hos faster....


imorgon e d stora Lövdagen ♥....+ att Öjjes lillasyster fyller år så d blir mycket firande imorgon!=)
 

Ikväll då: Om jag inte blir sämre så får vi besök av Bästa Mallan o Johan, vi ska kika på melodifestivalen äta gott o dricka smått...;-)


Puss o Kram Kexchoklaaaaa



...Supermåndag med SuperNova o Supermorschan o Supermille...



Shit va tiden går fort måste snart börja springa ikapp den...höhöhöhö....idag då? Jo vi har varit på en promenad i finfina vädret, vi har bakat ännu ett gäng bullar, vi har spelat finns i sjön, vi har sålt prylar på tradera för nästan 1800kr, jag har varit på föräldrarmöte...d var måndagen mer hinner man int!!!

Nova tyckte vi skulle förveiga vår bakdag med en bakbild, hon ville knäppa på mitt hål som jag har i byxorna i röven men gav sig tillslut!!!Ha ha ha så sjuk fattar int va hon får allt ifrån!!!öhhh;-)


Ja så nu är den förevigigad ((skriver man så?)vår Bakdag!!!=)


Näe nu hinner jag inte sitta här nå mera, ska slappa sen sova för imorgonbitti ska Pärlan på dagis o jag o Mille ta en lång morgonprommis med BlottLotta!!!

Puss o Kram kexchokla....♥


En kulig Lördag med Kuliga brudar!!


I lördags hade vi samlat brudarna från 9:an, vi var 8st som kunde komma så vi käkadeloss på takeoff i Bollnäs, när vi typ precis hade fått menyerna så säger servitösen: Vad vill ni ha? Ja jag skulle vara jätteglad om ni kunde snabba på lite vi har så mycket bokat ikväll!!!=/ ha ha ha seriöst vi blev typ utkastade innan vi öppnat menyerna!!!!Men d var gottilegotta! Hade varit riktigt skoj med utgång också men det spar vi tills nästa dejt!!

Tack Brudar för en Kul kväll!!=)


Ha ha Pullan för faaaan, ska ju int blunda på kort e!!!!!!=D


Stjärnan var på plats så även bananfläcken!!=)


Örhängen hängde med, Lillebrors kommentar: Vad har du i öronen är det tyg?ööhh gud vilka.......ovanliga!!!Han men asfula men ville int va dum!;-)


You & Me ♥.....Näe han sover inte o han e inte sådär skäggig i verkligheten heller, d ser bara så ut!;-)


Sådär ja...=D


Jah o Lillebror....♥

Åh sen måste ju småÄnglarna komma på en varsin bild osså!



D var helgen d!=D

See ya!♥









...Go morron all Rockstars...

Halloj!! E hur pigg som helst idag blev bara två alkisar igår en till maten o en groggigroggi hemma hos Lina!! Vi hade askuligt igår o bestämde att det blir en dejt till inom kort men då med utgång!!=).....Men d blev sent ändå eftersom när jag åkte därifrån blev d kortspel så vid 03:00 somna man! Vi skulle ha åkt tidigt från Bollan idag eftersom Novis skulle på dans 10:45...men kom på att hon e ju grymt förkyld så vi skippade denna gång!=/

Brors kalas gick också bra, inga tårtkastningar på varann blev d utan d enda som hände var att Mille tugga i sig en uppblötad hundmat!!!GGGAAAAAAHHHBLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ fy fan va äckligt!!Jag har ju sagt åt honom att Dammsuga hemma o inte hos andra!!=D

E ju kvar i Bollan nu så därför inga bilder, men d kommer bara jag e hemma!!

Så skepp o hoj....sex e skoj!!

Love Big mama ♥

...Lite nytt o partaj, Yihaaaa=)



Tjohoo!
Nu drar vi till Bollan, på partaj!!=)

Har med mig min outfit, blev skinnkjol, svart tröja med nitar, svart svart svart o en tokrosa stjärna på kjolen + min nya skinnisar o armband!=)
  

min nya tröja o Novis nya Dansskor e också med!=)

 

Pöss så länge...♥


Nu har vi hunnit mycket...

Här har vi hunnit göra mycket ska ni veta!=) Vi har fått våra nya stolar, vi har målat dom, vi har målat klart barstolarna, vi har byt tyg på dessa tre också, vi har hämtat våra nya lampor till köket som hade kommit, jag hyar blivit svarthårig, vi har kilat på stan där jag shoppa ett armband o en T-shirt, vi har haft Freeeeedagsmyyys!!

Här kommer några bilder på vårt resultat!=)

Före...                                             Efter!=)
       




Tänk va lite färg o tyg kan göra!=)



Bara lilla Lampsladden som skall fixas!


Vår nya Lampa, en över köksön o en över bordet...


Hyllan över Diskbänken, den skall skivan bytas ut på skivan e int riktigt klar ännu!=/


Rumpnissen har hunnit riva också!;-)


Puman har hunnit spökat ut sig!;-)


Det har hunnit snöa snöa snöa osså!






Alltså d e hut mycke snö som helst!!!=)

Näe nu måste jag börja göra mig klar, vi ska till Bollnäs på kalas idagg, min kära Storebror Jocke fyllde i onsdags 28år.....sen ska jag ju ut o käka med brudarna från 9:an osså!

Ha en Underbar lördag, för d tänker ja ha ialf!!

Pussi Pussi

The dark Mama ♥


...Växtvärk, feber, shopping o massa Bullar, d e Onsdag d!!

Nova har haft växtvärk inatt så bara upp o hämta alvedon o massera småbena, hon kändes varm också men imorse var hon piggelin, jag tyckte hon kunde vara hemma från dagis idag, men hon ville absolut dit idag för dom hade bestämt att dom skulle färglägga en isprinsessa idag!=)...viktiga grejor d!!...Jag skjutasde dit henne o sa att d är bara o ringa om hon känner sig trött, pratade också med fröknarna så dom var medvetna om läget! Efter jag lämnat henne drog jag o Mille ner på stan o kilade runt, köpte en tröja, och ett par hotta trosor!=)....





Sen köpte jag med en sallad och åkte hem till öjjes syrra för att färga hennes hår....o sen direkt till dagis igen! När jag kom till dagis o möter en av Novas fröknar så frågar jag om allt gått bra? Jaaa d har det hon har inte klagat över något, sen går jag in på dagis och när jag ser Nova sittandes i den andra frökens knä så syns det att hon har feber! Blir lite irriterad att dom inte ringt, när vi kom hem hade hon 39,2 i feber o mådde pyton!...Hon slängde sig på soffan o kika på film, vi som hade bestämt att baka bullar idag!!

Jag börjde baka på och efter ett tag så fick jag hjälp då var hon piggare!=)
Igår gjorde vi negerbollar, Ooopps!!Sorry! Chokladbollar!!... o idag bullar, grymma tjejer öjjeböjje har!;-)

........Himlans sjuk hon verkar!=)

Ikväll blir d Andra avenyn, Äggmacka o apelsin...precis som alla andra kvällar, suck! Börjar bli liote småless på Hönsbäsar nu!!!!

Bye Bye...


...Tattoo på G...


Ciao!! Novis var helt slut igår efter sin skidtur med dagis så när jag kom ut ur duschen 19:20 så sov båda kidzen, rätt skönt men samtidigt blev d vad ska ja gö nu då? Jag hade ju städat på dan så inget sånt jox hade jag att göra heller, det blev en surfning till 22 sen paradisefinal!!Vann rätt par? Hmm ja Patrik tyckte jag var en värdig vinnare men Jackie, näe jävla bölkärring!!!.....Kunde inte sova igår eftersom jag låg o funderade över mina tatueringar som d är dags o göra,, jag har "A part of me Nova" i nacken så nu vill jag ha in Mille också nånstans på kroppen, sen ska jag göra 2st till en pytteliten o en cool!=)





Mina första Jeans på 1år o 4 månader!!



Jag har nu köpt mina första jeans på nästan 1,5 år....d var Toksköna  oooooo Assnygga!=)
...kan ju säga att dom sitter int så bra som hon på bilden men var helt ok!=)

Blir nog dom på lördag när jag ska ut med brudarna från 9:an....knähöga stövlar svart linne o en kavaj...sen såklart massa bling bling o kedjor som e såååå viktigt!!=)

Ciao Ciao...

Jag snatta en falukorv!!!

Hallå jag drömde en sådan sjuk dröm natten till igår....bara sprätte i fingrarna att jag ville in o skriva om det igår men hann int!=/

Jag drömde att jag snatta en falukorvsring, Sverige tyckte det var så grovt att dom skicka mig till USA för att avtjäna mitt straff där....jag smet från min cell in i personalrummet där jag ställde mig o grina inför alla i personalen mascaran rann nerför kinderna o jag tyckte inte jag var värd 1 års fängelse för att ha snattat en korvring, Polischefen tog hand om mig (han var en äldre GUBBE) vi blev askära i varandra så han friade mig....vi bröt oss in på ett badhus o badade tillsammans o det simmade stora svarta ormar i vattnet som var helt ofarliga, sen när badvakterna kom på oss så lämnade Polischefen mig....sen vaknade jag av Mille, jag ville bara sova vidare för att fortsätta drömma slutet!!!!Helt jävla sjukt vad man kan drömma!!!!!!

Hälsningar Fäbojäntan!=)

RSS 2.0